miercuri, 18 noiembrie 2015

Florin Dobre "Sbornicul" S/S 2016

Hello, fashionistas!

Sunt super fericită să scriu acest articol, deoarece fotografiile surprind entuziasmul meu pentru primul fashion show la care am participat vreodată. Mi-am dorit dintotdeauna să trăiesc astfel de experienţe şi, în sfârşit, visul meu a devenit realitate! Să vă spun exact despre ce este vorba.

Pe data de 14 noiembrie, pe terasa mall-ului Promenada, artistul şi designerul Florin Dobre şi-a prezentat noua colecţie S/S 2016 ready to wear denumită "Sbornicul".


"Colecția Sbornicul – lucrarea minții, este modul inovator al designerului Florin Dobre de a mărturisi că ultima și adevărata evadare a minții și a sufletului este zborul înapoi acasă.

Odată cu maturizarea, aripile ni se înțelepțesc, piciorul de pe accelerație se îmblânzește, învățăm să mai „călcăm” și frâna, să fim stăpâni pe volanul sufletului nostru și să îl conducem spre noi zări, pe „calea cea veșnică”, nelăsându-l să mai plutească în derivă."


"Florin Dobre a ales să își îndrepte „zborul” atenției spre autenticitatea românească, ghidat și îndrăgostit de puterea si frumusetea românilor simpli, de peste generații. Designerul vede adoptarea valorilor tradiționale în spațiul modern ca pe o soluție de supraviețuire, în contextul experimentului globalizării, spirituale și nu numai, în cadrul căruia suntem cu toții, mici cobai. Nu vrem să mai pedalăm în gol, vrem să zburăm… 
Colecția Sbornicul reprezintă o călătorie spre origini, în care designerul pășește pe „cărări deja bătătorite”, folosind același croi simplu, atât de ușor de realizat și de purtat, însă pe atât de puternic ca impact."


"Materialele au designul unicat, însă, de această dată, de nereprodus. Stofa, lâna, bumbacul și inul fac parte și de această dată din colecție, tăiate în clasicul croitorilor, „întinerite” de linia designerului și personalizate printr-un styling puternic, ca, de altfel, toate colecțiile anterioare."


Am fost profund impresionată de această prezentare de modă. Atât colecţia în sine, cât şi atmosfera de la prezentare mi-au plăcut enorm de mult, acestea fiind puse în valoare şi prin intermediul muzicii, care m-a transpus într-o cu totul altă dimensiune.

Cateva momente surprinse după prezentare :)




Text Source: Facebook
Photos made by Lucian Bora :)

Kisses,
Cătălina



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu